Karácsonyi puncs

2009 december 2. | Szerző: |

Készítsen vendégei számára karácsonyi fűszerektől illatozó adventi italt. A karácsonyi vásárok hangulatát idéző puncsot jól eshet a meleg szobában a barátokkal, családdal együtt elfogyasztani.

Karácsonyi puncs alkohol nélkül:

Hozzávalók:
½ l gyümölcstea
1 l almalé
2 evőkanál méz
1 citrom
2 narancs
3 szegfűszeg
1 fahéjrúd

Elkészítés:
Elösször főzzünk egy gyümölcsteát. Ezt öntsük bele egy kancsóba, adjuk hozzá a mézet, a fahéjat, a szegfűszeget és a kifacsart citromot, majd öntsük fel almalével. Keverjük jól össze, és még jó melegen bögrékben tálaljuk.

Elkészítési idő: 15 perc

Karácsonyi puncs alkohollal:

Hozzávalók:
2,5 dl édes vörösbor
2,5 dl édes fehérbor
1,5 dl rum
50 dkg cukor
2 db citrom
2 db narancs.

Forrás:  http://szepkaracsony.hu/index.php?page=karacsony&k=4&id=179

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!