Forró csokoládé?

2010 augusztus 17. | Szerző: |


 Tessék, itt van augusztus utolsó két hete. Valamikor ilyentájt szoktam először bejelentkezni. Ám az előkészületek szele már bőven megcsapott. Elindult nálunk a mindenszenteki készülődés. Megérkeztek a koszorú alapok. Az egész raktárhelyiséget belengi az a buja, erős szalmaillat, amit árasztanak magukból. Elkezdtük a mohapucolást is.


Azért is vagyok izgatott, mert közeledik az ősz. Mindez számomra egy új időszak kezdete. Új kellékek érkeznek az ützletben, új kirakatot, új arculatot lehet adni a virágboltnak. Érkeznek a napraforgók, a dísztökök, a szalmabábuk, a kopogtatók. Az ember is érzik, hogy váltaniuk kell. Csinosítják az otthonaikat, őszi hangulatot varázsolnak maguk köré. Természetesen a legpozitívabb értelemben 🙂


Ilyenkor kicsit jobban beindul nálunk a pénzmozgás is. Ami bevallom, igencsak ránk férne.


Bennem még mindig lángol a karácsonyi érzés. És, amikor szakad az eső, és az eleve 30 fokos meleg hirtelen lecsökken 17-18 fokra, akkor minden sejtemmel egy édes, finom, krémes csilis forrócsokoládéra vágyom.


De sehol sem találok a neten olyan tejszínes receptet, ami megfelelne. Ti ismertek különlegesebb, házilag elkészíthető forró csokoládé receptet?


Legyen nagyon szép napotok!


 


Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!